De schrijvers

Niek van den adel (1982)

Niek is een spreker, trainer en ondernemer in zorg en onderwijs. Met zijn organisatie Team Heartbeats, spreekt en traint hij onderwijsinstellingen in veerkracht, omgaan met verandering en persoonlijk leiderschap. Hij weet als geen ander, dat als je de omstandigheden niet meer kan veranderen, je alleen jezelf nog maar kan veranderen.

Nadat hij in 2010 na een motorongeluk een hoge dwarslaesie en een syrinx opliep, is zijn leven een constant veranderproces. Toch, trouwt Niek zijn ergotherapeute, krijgt drie dochters, zet succesvolle organisaties neer en weet als geen ander zijn lessen te vertalen in speeches en trainingsprogramma’s. Niek zit als inspirerende spreker onderwijs internationaal op 100+ events per jaar, en weet met een lach en een traan een onuitwisbare indruk achter te laten op zijn publiek. Een aanrader voor elke onderwijsinstelling die geïnspireerd, geactiveerd en met voldoende handvatten het event wilt verlaten.

Niek van den Adel spreker in de zorg

Niek heeft een dwarslaesie en Joyce lijdt aan het syndroom van Usher, dat haar langzaam doof en blind maakt. Dat zijn geen leuke dingen natuurlijk, maar deze twee kunnen er wel mee leven. 

Crash boek van Niek van den Adel

Crash

Boek en E-book

Dit is het verhaal van Niek. Een verhaal over liefde, pijn, dood zaad, kracht, een puppy, gastvrijheid, doorzettingsvermogen, humor en succes.

Collega’s kunnen op je rekenen en voor de patiënt of cliënt geldt dat al helemaal. Die staat op één, want zo hoort het. Maar hoe goed zorg jij nog voor jezelf?

Arjen Banach Spreker in de zorg

Arjen banach

Arjen Banach is veelgevraagd spreker en schrijver. In zijn werk heeft hij een grote passie voor het onderwijs. “Veel onderwijsinstellingen staan voor grote uitdagingen. Gelukkig is de motivatie en bereidwilligheid bij medewerkers om die uitdagingen aan te pakken enorm hoog. Dit zorgt ervoor dat er niets mooiers is dan samen te werken aan het onderwijs van de toekomst waarbij zowel leerlingen als leraren centraal staan.” 

De thema’s die hij veelal uitdraagt bij onderwijsinstellingen gaan over werkgeluk, omgaan met verandering en werken op afstand. Bij managers, bestuurders en HR spreekt hij graag en veel over goed werkgeverschap, leiderschap en vernieuwing. Als spreker en workshopleider staat Arjen bekend om zijn hoge mate van energie, interactie en humor. In 2016 werd Arjen de eerste Chief Happiness Officer in Nederland.

Remote leiderschap Arjen Banach

Remote leiderschap

Boek en E-book

Het thuiswerken op grotere schaalt dwingt organisaties om hun manier van werken drastisch te veranderen. Werken op afstand is meer en meer de norm, neemt blijvend een prominente plaats in in ons werkende leven.

organisatie vibe

Boek en E-book

In Organisatievibe komen cultuur en energie bij elkaar. We gaan terug naar de basis: hoe bouw je een cultuur waarin professionals energie krijgen van het werk dat ze doen en van de omgeving waarin ze werken?

Collega’s kunnen op je rekenen en voor de patiënt of cliënt geldt dat al helemaal. Die staat op één, want zo hoort het. Maar hoe goed zorg jij nog voor jezelf?

Wil jij meer inspiratie ontvangen over hoe je jezelf op 1 zet

Laat je mailadres achter, dan sturen wij je een paar keer per jaar een inspirerende update